ARTICOL. O alta alternativa in a petrece vacantele de vara


<>  In scoala fiind, avem posibilitatea sa optam a merge in vacante alturi de ceilanti colegi de clasa sau de scoala, in tabere la munte sau mare. Fiecare optiune, munte sau mare, are frumusetea ei. Eu am fost doar la munte, deoarece exista mai multe posibilitati de divertisment sau obiective de vizitat.

<>  In Romania de dupa “revolutie”, multe din taberele scolare de stat sau inchis si desfiintat, iar unele dintre cele care mai sunt inca in activitate, lasa de dorit la conditii de cazare si organizare. Spre bucuria celor care doresc sa mearga in tabere, au aparut tabere pentru copii si elevi private, dar care sunt avizate si aprobate de institutiile statului. Unele dintre acestea au avut doar o scurta perioada de activitate, dar altele sunt deja cu vechime si apreciate de catre cei care au participat la aceste tabere, revenind an de an.

<>  Ce le face asa de speciale…? In primul rand, seriozitatea organizatorilor din aceste tabere.

<>  Asociatia de Turism pentru Tineret ADEONA, propune tinerilor din Romania, oportunitatea de a petrece vacantele de vara la munte, in diverse zone ale tarii, avand o experienta de peste 8 ani si proprii instructori/monitori in tabere.

<>  Am participat si eu la aceste tabere, unde am fost placut surprins sa revad pe unii tineri care au revenit an de an. Programul acestor tabere este divers si atractiv : pictura pe sticla, scoarta de copacii sau pietre ; excursii in natura si pe carari de munte ; invatarea si punerea in practica a notiunilor de ecologie si de protectie a mediului ; cursuri de orientare turistica sau de catarare ; traversari pe tiroliana; invatarea folosiri aparatului de fotografiat; iar serile se termina in ambianta placuta a cabanelor sau pensiunilor, ascultand sau invatand cantece de munte. Dar dupa fiecare miscare, avem nevoie si de mancare… care este diversa, foarte buna si pe saturate.

<>  Pentru detalii privind aceste tabere vizitati site-ul: www.adeona.ro, al Asociatiei de Turism pentru Tineret ADEONA.

Reclame

About CODmunte - "Japan"

Pasionat de natură, munte şi fotografie. Incerc sa ma fac util si cu placut, prin ceea ce am vazut sau auzit.

Posted on 14/04/2011, in Altfel de POZE, FILMULETE, JURNALE si ARTICOLE, Cu si despre munte and tagged , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: