Articol. DE CE „JOIA LA CARTURESTI ARAD” ????


”JOIA LA CARTURESTI ARAD”

o INITIATIVA a

G.T. ”HOP SI NOI” ARAD – MUNTE SI NATURA

 

    Acum ceva timp, am participat la o intalnire a turistilor montani din Romania, ”LIRA ARADEANA” din Statiunea MONEASA – judetul ARAD, eveniment cu ocazia caruia am putut vedea pentru prima oara, expoziti personale sau de grup: fotografi, caricaturi sau grafica, prezentari media cu diapozitive sau filme, muzica folk, etc.

Din pacate, astfel de eveniment au loc DOAR O DATA PE AN. Poate mai avem norocul, ca cei care mai fac cate o expeditie/aventura montana prin strainatate, SA FIE PLIN DE CURAJ, a ne arata ce a realizat. De ce am spus CURAJ ??? Pentru ca, din pacate, nu toata lumea apreciaza astfel de realizari, se ivesc critici chiar din partea unora cu aceiasi pasiune… ”Problema” cea mai mare este cand cei din media nu isi fac simtita prezenta la astfel de manifestari si astfel NU ESTI MEDIATIZAT SAU PROMOVAT. Poate pentru unii, NU ESTE O MARE ”BAGATALA” acea realizare. Din pacate, unele persoane/grupuri stiu sa se laudea ca cunosc sau sunt chiar sunt prieteni cu  persoana sau grupul care are CURAJUL sa prezinte publicului ARADEAN realizarea sa/lor, desi nu au fost la aceste prezentari, nu su oferit nici un suport in a sustine si promova acea persoana su grup.

    O alta situatia neanteleasa: participarea DOAR a unor anumite persoane sau grup, la prezentari sau vernisaje, care au legatura cu o persoana sau grup. Din pacate, inca exista o mandrie personala sau de grup, in a participa la prezentarile altor persoane sau grupuri din acelasi domeniu de petrecere a timpului lider. DE CE ????

    Acum ceva timp, la o discutie cu un foarte bun prieten, PAUL IONESCU, am aflat ca este invita sa faca prezentari media in alte orase, si din pacate in ARAD… NU. La fel, si eu as avea de prezentat CEVA. SI ALTI ARADENI AR AVEA CEVA DE PREZENTAT. Si nu doar cei cu pasiunea noastra, NATURA SI MUNTELE. Din pacate, am ajuns la concluzia ca nu avem un astfel de spatiu, cele existente si disponibile pentru astfel de prezentari COSTA MULT.

    Si astfel a trecut aproape un an, pana cand… SA IVIT ACEST AJUTOR.

    O DAT LA DOUA SAPTAMANI, IN ZIUA DE JOI, DE LA ORA 19:00, sunteti invitati in CEAINARIA LIBRARIEI CARTURESTI ARAD la ”JOIA LA CARTURESTI ARAD”, unde se vor desfasura diferite manifestari: intalniri cu poeti, pictori sau scriitori, muzica folk sau muzica de relaxare/ambientala, proiecti media ale unor grupuri/cluburi turistice, sportive sau culturale, etc.

    De ce dorim astfel de evenimente in Arad???

Aceste intalniri/evenimente din LIBRARIA CARTURESTI ARAD, se doresc a fi un loc de mediatizare a unor persoane sau cluburi/organizati sportive sau culturale, care au realizari de exceptie si sunt mai putin cunoscute ARADENILOR. Dorim ca CEAINARIA CARTURESTI ARAD si ”JOIA LA CARTURESTI ARAD” sa devina un loc de cunoastere si al schimbului de informatii din anumite domenii de petrecere a timpului liber, sa aducem lumea mai aproape de adevarata cultura, sa mediatizat ARADENII SI ARADUL

Invitam TOATE PERSOANELE sau CLUBURILE/ORGANIZATIILE SPORTIVE sau CULTURALE care doresc sa arate PUBLICULUI ARADEAN propriile realizari, sa ma contacteze pentru programarea prezentari, pe urmatoarele adrese:

japan_ovi_ar@yahoo.com

https://codmunte.wordpress.com

http://www.facebook.com/ovidiudaniel.cismas

 

Coordonatori: Ovidiu Cismas si Paul Ionescu – G.T. ”HOP SI NOI” Arad, Octavian Paul Draja – Foto Studio Enigma Arad, Mircea Boran – Foto Club Arad, Libraria Carturesti Arad.

Parteneri media: FOTO STUDIO ENIGMA ARAD, ARAD CULTURE, ARQ, PARTY ARAD.

Anunțuri

About CODmunte - "Japan"

Pasionat de natură, munte şi fotografie. Incerc sa ma fac util si cu placut, prin ceea ce am vazut sau auzit.

Posted on 06/03/2013, in JOIA la CARTURESTI ARAD. Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: