POZE. Meciul/partida de football feminin dintre Leoni Arad – Leoni Bistrita de la Campionatul de football feminin si masculin Leoni Romania in 2015, desfasurat in Arad, pentru calificare la Campionatul mondial de football feminin si masculin Leoni din Germania in 2016.


Dornice de a demonstra ca si femeile se pricep sa joace football, componentele echipelor de footbal feminin Leoni Arad si Leoni Bistrita, au deschis prima partida in competitia fetelor. De multe ori, fazele la minge au fost mult mai aprig disputate decat in cazul baietilor. Scorul a fost deschis de echipa de football din Bistrita, fiind egalate imediat de echipa de football din Arad. Putin mai stapane pe joc, echipa de football din Bistrita a preluat conducerea cu un alt gol, iar echipa de football din Arad ar fi putut sa egaleze dintr-un penalty, din pacate ratat. Ratarea penalty-ului sa concretizat pana la urma cu un alt gol, dar in favoarea echipei din Bistrita. Rezultat… VICTORIE BISTRITA.

Anunțuri

About CODmunte - "Japan"

Pasionat de natură, munte şi fotografie. Incerc sa ma fac util si cu placut, prin ceea ce am vazut sau auzit.

Posted on 09/07/2015, in Altfel de POZE, FILMULETE, JURNALE si ARTICOLE and tagged , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: