POZE. Meciul/partida de football masculin dintre Leoni Arad – Leoni Bistrita de la Campionatul de football feminin si masculin Leoni Romania in 2015, desfasurat in Arad, pentru calificare la Campionatul mondial de football feminin si masculin Leoni din Germania in 2016.


Hotarati se dea totul pentru ei, echipa si locatia Leoni pe care o reprezinta, in tentativa si dorinta de participarea la Campionatul mondial de football Leoni din Germania in 2016, componentii echipelor de football masculin din Arad si Bistrita au intrat primii in competitie. Pasiune, incrancenare, „imbranceli” in/la limita regulamentului, faze discutabile, mic certuri intre colegii aceleiasi echipe… tot ce vrei de la o partida de football. Primul gol a fost dat de cei de la echipa de football Leoni Bistrita in prima repriza,dar reveniti de la vestiare, cei din echipa de football Leoni Arad au intors rezultatul in a doua repriza prin doua goluri. Rezultat final… VICTORIE LEONI ARAD.

Reclame

About CODmunte - "Japan"

Pasionat de natură, munte şi fotografie. Incerc sa ma fac util si cu placut, prin ceea ce am vazut sau auzit.

Posted on 09/07/2015, in Altfel de POZE, FILMULETE, JURNALE si ARTICOLE and tagged , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: