POZE. Meciul/partida de football feminin dintre Leoni Arad – Leoni Pitesti de la Campionatul de football feminin si masculin Leoni Romania in 2015, desfasurat in Arad, pentru calificare la Campionatul mondial de football feminin si masculin Leoni din Germania in 2016.


Optimiste ca pot sa castige cel de-al doilea meci / a doua partida, echipa de football feminin din Arad a intrat in teren foarte motivata si cu o alta strategie de joc. La fel de motivata a intrat in teren si echipa de football feminin din Pitesti, avand un singur scop, victoria in primul meci / prima partida. Motivatia victoriei s-a vazut si in teren, ambele echipe dand dovada ca si femeile, pot sa joace football. Fiecare echipa a incercat sa marcheza in poarta echipei adverse, golul “plutea” in aer… Intr-un final, echipa de football din Arad a reusit sa deschida scorul si chiar sa-l majoreze, prin jucatoare care ratase penalty-ul din meciul / partida cu echipa de football feminin din Bistrita. Dulce razbunare!!! Rezultat… VICTORIE LEONI ARAD.

Anunțuri

About CODmunte - "Japan"

Pasionat de natură, munte şi fotografie. Incerc sa ma fac util si cu placut, prin ceea ce am vazut sau auzit.

Posted on 10/07/2015, in Altfel de POZE, FILMULETE, JURNALE si ARTICOLE and tagged , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: