POZE. Meciul/partida de football masculin dintre Leoni Arad – Leoni Pitesti de la Campionatul de football feminin si masculin Leoni Romania in 2015, desfasurat in Arad, pentru calificare la Campionatul mondial de football feminin si masculin Leoni din Germania in 2016.


O victorie in primul meci / prima partida de football si dorinta de continua cu o victorie in cel de-al doilea meci / a doua partida de football in contul echipei de football masculin din Arad. Dorinta de a debuta cu o victorie in primul meci / prima partida de football pentru echipa de football masculin din Pitesti. Asa se prezenta situatia din terenul de football, in ce priveste obiectivul celor doua echipe, din meciul/partida de football masculin dintre Leoni Arad si Leoni Pitesti. Prima repriza a fost dominata de echipa de football din Leoni Pitesti, care a reusit sa deschida scorul. Dupa pauza, istoria partidei de football dintre Leoni Arad si Leoni Bistrita s-a repetat, doar ca, echipa de football Leoni Arad a reusit sa marcheze de trei ori. Rezultat… VICTORIE LEONI ARAD.

Reclame

About CODmunte - "Japan"

Pasionat de natură, munte şi fotografie. Incerc sa ma fac util si cu placut, prin ceea ce am vazut sau auzit.

Posted on 10/07/2015, in Altfel de POZE, FILMULETE, JURNALE si ARTICOLE and tagged , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: