POZE. Meciul/partida de football feminin dintre Leoni Pitesti – Leoni Bistrita de la Campionatul de football feminin si masculin Leoni Romania in 2015, desfasurat in Arad, pentru calificare la Campionatul mondial de football feminin si masculin Leoni din Germania in 2016.


Meciul / partida de football feminin dintre Leoni Pitesti si Leoni Bistrita urma sa decida care echipa de football feminin va avea mai multe jucatoare in echipa de football feminin Leoni Romania pentru  Campionatul mondial de football feminin si masculin Leoni din Germania in 2016. Cel de-al doilea meci / cea dea doua partida pentru Leoni Pitesti incepea dupa o infrangere in primul meci / prima partida, iar  Leoni Bistrita intra in terenul de football dupa o victorie in primul meci / prima partida de football. Motivatia unui numar mai mare de jucatoare in echipa, a impulsionat echipa de football din Bistrita care a reusit sa marcheze. Rezultat… VICTORIE LEONI BISTRITA.

Anunțuri

About CODmunte - "Japan"

Pasionat de natură, munte şi fotografie. Incerc sa ma fac util si cu placut, prin ceea ce am vazut sau auzit.

Posted on 11/07/2015, in Altfel de POZE, FILMULETE, JURNALE si ARTICOLE and tagged , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: