POZE. Meciul/partida de football masculin dintre Leoni Pitesti – Leoni Bistrita de la Campionatul de football feminin si masculin Leoni Romania in 2015, desfasurat in Arad, pentru calificare la Campionatul mondial de football feminin si masculin Leoni din Germania in 2016.


Ultimul meci / ultima partida de football masculin de la Campionatul de football feminin si masculin Leoni Romania, a adus in teren echipele de football din Pitesti si Bistrita. Ambele echipe de football doreau sa castige aceasta ultima intalnire intre echipele de football masculin, asigurandu-si astfel un numar mai mare de jucatori in ce de-a doua echipa care va reprezenta Romania la Campionatul mondial de football feminin si masculin Leoni din Germania in 2016. Acest scop, a adus un plus de devotement si incrancenare benefica in terenul de football, care sa concretizat de partea echipei de football din Bistrita, care a reusit sa marcheze de doua ori. Rezultat… VICTORIE LEONI BISTRITA.

Reclame

About CODmunte - "Japan"

Pasionat de natură, munte şi fotografie. Incerc sa ma fac util si cu placut, prin ceea ce am vazut sau auzit.

Posted on 11/07/2015, in Altfel de POZE, FILMULETE, JURNALE si ARTICOLE and tagged , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: