JURNAL si POZE. Sarbatorind ANUL NOU – 2016 – in MUNTII RETEZAT la CABANA LOLAIA cu AS. TURISTICA PT. TINERET „ADEONA” CLUJ-NAPOCA


Am petrecut sarbatoarea anului nou, dintre anul 2014 si anul 2015, la CABANA PASUL VALCAN din MUNTII VALCAN, alaturi de familie, invitati si cei din AS. TURISTICA PT. TINERET „ADEONA” CLUJ-NAPOCA. Si ce FAIIN A FOST…

Asa ca, sarbatorirea dintre anii 2015-2016 am petrecut-o din nou cu cei de la AS. TURISTICA PT. TINERET „ADEONA” CLUJ-NAPOCA, dar de data aceasta in muntii RETEZAT la CABANA LOLAIA din ZONA CARNIC. La fel ca si la cabana Pasul Valcan, am incercat sa ajut cat pot pe coordonatorii din „ADEONA” la diversele activitati oferite invitatilor care au venit la cabana Lolaia, pentru a petrece de anul nou.

Ne-am bucurat de zapada si am facut un mic omulet de zapada zambitor, am incercat pantele cu saniuta si am vizionat filmulete cu/despre activitatile ADEONA, am cantat de la mic si mare la karaoke. Am admirat florile de gheata, ne-am dat pe TIROLIANA montata paralel de inghetata CASCADA LOLAIA si am SARBATORIT TRECEREA INTRE ANII 2015 – 2016. In noul an – 2016, am pornit voiosi intr-0 mica drumetie pana pe aproape de varful CAPUL DEALULUI de 1385m, de unde am admirat zona inalta a muntilor Retezat si am „explodat” de bucurie, iar noaptea am fost incantati se muzica folk. Daca am vazut de la departare inaltimile muntilor Retezat, am decis sa vedem cum arata si de aproape, urcand pana la CABANA GENTIATA de la 1670m si cei mai bine echipati pana la LACUL PIETRELE de la 1990m, de unde am admirat CURMATURA BUCUREI si varfurile BUCURA, PELEAGA, PAPUSA… ca viitoare obiective, am vizionat filmulete cu muntii Fagaras si aventuri montane pe alte continente.

Daca a FOST FAIN si de aceasta data, ramane sa aflam in anul urmator, cand unii dintre cei care au fost la Cabana Lolaia si-au facut planuri pentru a petrece din nou cu „ADEONA” la cabana Pasul Valcan. Eu stiu sigur de ceva… AM VAZUT ZAMBETE dupa ce s-au dat cu tiroliana, cand au „explodat” de bucurie pe varful Capul Dealului, cand au ajuns la Cabana Gentiana sau la lacul Pietrele, cand am cantat impreuna la karaoke sau la folk… AM ZAMBIT IMPREUNA.

AS. TURISTICA PT. TINERET „ADEONA” CLUJ-NAPOCA la CABANA LOLAIA intre anii 2015-2016: ANDREEA CIRA, ALIN ILIESIU, FAM. PREDA si FAM. CISMAS, PERSONALUL DE LA BUCATARIE.

Reclame

About CODmunte - "Japan"

Pasionat de natură, munte şi fotografie. Incerc sa ma fac util si cu placut, prin ceea ce am vazut sau auzit.

Posted on 05/01/2016, in Retezat, Perla Carpatilor and tagged , , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: