ARTICOL. In ce fel ma puteti ajuta pentru aventura speo-alpinistica prin MEXIC 2016 – America de Nord


Buna dimineata / ziua / seara.

Numele meu este Ovidiu CISMAS, cunoscut fiind de catre prieteni/cunostinte, sub pseudonimul „Japan”. Dar, mai multe informatii cu/despre mine puteti afla accesand urmatorul link: https://codmunte.wordpress.com/despre-mine/

> La fiecare inceput de an, ati vazut (ati auzit) deja binecunoscuta postare de la mine, despre in ce fel ma puteti ajuta in aventurile mele montane si pe alte continente.

> Si in acest an, VA ROG SI SOLICIT SA MA SUSTINETI IN NOUA MEA AVENTURA PE UN ALT CONTINET SI ALTA TARA, AMERICA de NORD prin MEXIC, cu deja obisnuita/ul CERERE/FORMULAR 230 pentru REDIRECTIONAREA A PANA IN 2% DIN IMPOZITUL PE ANUL 2015 si la care este atasata DECLARATIE DE IMPUTERNICIRE.

> Pentru/detaliile despre aventura speo-alpinistica prin MEXIC 2016, va rog sa accesti urmatorul link: https://codmunte.wordpress.com/proiect-pentru-o-noua-aventura-pe-urmele-si-in-cautarea-civilizatiei-maya-din-intunericul-pesterilor-pana-pe-varfurile-vulcanilor-mexic-america-de-nord-in-2016/

> CERERE/FORMULAR 230 pentru REDIRECTIONAREA A PANA IN 2% DIN IMPOZITUL PE ANUL 2015 si DECLARATIE DE IMPUTERNICIRE pentru a fi complectata, VA POATE FI PUSA LA DISPOZITIE DE CATRE MINE, DESCARCATA PRIN ACCESAREA URMATORULUI LINK: CEREREA 230 pentru REDIRECTIONAREA A PANA 2% pentru IMPOZITUL PE ANUL 2015 sau MA PUTETI CONTACTA PE PRIVAT PENTRU ALTA MODALITATE DE A VA PUNE LA DISPOZITIE CEREREA/FORMULARUL 230 PENTRU COMPLECTARE.

Anul trecut „am reusit” sa primesc un total de 20 de cereri/formulare 230, desi imi desfasor activitatea intr-o companie cu aproape 4000 de angajati si unde sunt destul de cunoscut prin ce am realizat in aventurile mele in natura.

> DIN PACATE sustinerea financiara a oficialitatilor, autoritatilor si sponsorilor fata de sportul aradean este din ce in ce mai putin existent, mai ales ca unii privesc ascensiunile montane si speologia ca “moft” sau “excursii”. FARA SUSTINEREA VOASTRA NU AS FI REUSIT SA REALIZEZ ACESTE AVENTURI SI ASCENSIUNI MONTANE DE PANA ACUM si NU VOI REUSI SA TERMIN PROIECTUL “5 VARFURI – 5 CONTINENTE” (pana acum am reusit urmatoarele ascensiuni: varful Mont Blanc de 4810m din Europa, varful Uhuru-Kilimanjaro de 5895m din Africa, varful Chimborazo de 6310m din America de Sud. Urmeaza varful Pico de Orizaba de 5636m din America de Nord si daca voi mai putea/voi avea sustinere financiara, o sa incerc ascensiunea unui varf de peste 7000m din Asia).

> DACA SE POATE SI NU VA DERANJAZA, as dori SA COMUNICATI VOI rugamintea / solicitarea mea, catre alte persoane/colegi/prieteni/cunostinte/rude, pentru a ma sustine poate si ei cu CEREREA/FORMULARUL 230 pentru REDIRECTIONAREA A PANA IN 2% DIN IMPOZITUL PE ANUL 2015.

Va multumesc pentru sustinere,
Ovidiu Daniel Cismas

Anunțuri

About CODmunte - "Japan"

Pasionat de natură, munte şi fotografie. Incerc sa ma fac util si cu placut, prin ceea ce am vazut sau auzit.

Posted on 17/01/2016, in Altfel de POZE, FILMULETE, JURNALE si ARTICOLE and tagged , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: