ARTICOL. “SUCCESUL SE ASCUNDE IN AMBITIA DE… A NU RENUNTA”. A nu renunta la aventura speo-alpinistica prin Mexic, in noiembrie-decembrie 2016.


In atentia doamnei / domului Manager.

Stimata doamna / stimate domn,

    Ma numesc Ovidiu Daniel Cismas, am 39 de ani, sunt casatorit cu Mihaela Maria si avem o fetita – Edeline Cristiana, locuim in municipiul Arad. In cursul anilor am facut parte din diferite asociatii montane, fiind initiatorul Grupului Turistic G.T. “HOP SI NOI” ARAD – MUNTE SI NATURA si co-initiator al mai multor evenimente si proiecte cu scop socio-cultural si caritabil.
Picture

SUCCESUL se ascunde în ambitia de A NU RENUNTA

    Pasiunea mea este mersul in natura si mai ales pe munte, reusind pana acum sa strabat aproape toti muntii din Romania, urcand de mai multe ori pe varful Moldoveanu de 2544m din muntii Fagaras – cel mai inalt varf montan din Romania si sa urc pe varfurile a trei continente: varful Mont Blanc de 4810m din Alpi in anul 2007, unul dintre cele mai inalte varfuri ale Europei; varful Uhuru de 5895m din Kilimanjaro in anul 2009, realizand astfel prima ascensiune aradena a celui mai inalt varf al continentului African; varful Chimborazo de 6310m din Anzi – America de Sud in anul 2014, reusind prima ascensiune aradeană a celui  mai  inalt  varf  montan aflat la cea mai mare distanta absoluta de centrul planetei noastre – TERRA.                                      

   Aceste ascensiuni dincolo de granitele Romaniei sunt parte a unui proiect inedit – “5 VARFURI – 5 CONTINENTE”, cu scopul de realiza ascensiunea unui varf aparte si cu o anumita importanta geografica si alpinistica de pe cele 5 mari continente si de a mediatiza miscarea in natura in randul tinerilor, ca alternativa la petrecerea timpului liber, care pe langa bucuria si placerea de a respira aer curat si a vedea peisaje frumoase, ajuta la menţinerea unei stari bune de sanatate şi dezvolta caractere puternice.

    Toate aceste ascensiuni dincolo de granitele Romaniei au fost realizate si în scop umanitar, incercand sa mediatizez situatiile medicale ale unor persoane care au nevoie mai ales de ajutor financiar, pe langă cel moral. Dupa reusita ascensiunii celor trei varfuri din Europa, Africa si America de Sud, urmeaza sa incerc ascensiunea unui varf din America de Nord si daca voi mai putea / voi avea sustinere financiara, o sa incerc si ascensiunea unui varf de peste 7000m din Asia.

    In noiembrie-decembrie 2016 mi-am propus sa ajung in Mexic, pentru a realiza de unul singur o aventura mai complexa si care poate avea o durata intre 14-20 zile: explorarea adancurile a doua pesteri, sa vizitez doua piramide Maya si sa urc pe trei varfuri muntoase. Prin aceasta aventura speo-alpinistica doresc sa realizez si PRIMA ASCENSIUNE ARADEANA A VARFULUI VULCANIC PICO DE ORIZABA de 5636m, CEL MAI INALT VULCAN DIN AMERICA DE NORD si totodata CEL MAI INALT VARF DIN MEXIC, SA RIDIC STEAGUL ROMANIEI de 1 DECEMBRIE 2016 – Ziua Nationala a Romanilor si sa transmit prin intermediul telefonului si unui post de radio / tv din Romania “LA MULTI ANI ROMANIA si TUTUROR ROMANILOR de pe varful PICO DE ORIZABA de la 5636m”. Ascensiunea varfului Pico de Orizaba doresc sa o realizez SOLITAR ( FARA SUPORTUL FIZIC AL UNEI ALTE PERSOANE sau GHID MONTAN).

Picture7

    Detaliile acestei aventuri se gasesc accesand urmatorul link:

https://codmunte.wordpress.com/proiect-pentru-o-noua-aventura-pe-urmele-si-in-cautarea-civilizatiei-maya-din-intunericul-pesterilor-pana-pe-varfurile-vulcanilor-mexic-america-de-nord-in-2016/

    In speranta ca aceasta aventura speo-alpinistica a reusit sa va starneasca interesul si daca doriti sa fiti parte acestei aventuri prin Mexic, va propun o oportunitate de colaborare pentru a promova impreuna valorile care stau la baza oricarei reusite personale sau profesionale: Staruinta, Perseverenta,  Ambitie, Daruire.

    Costurile acestei aventuri se ridică la suma de 10960 lei, asa cum este detaliat in buget, care se gaseste in descrierea proiectului. Daca ati dori sa fiti unul dintre sponsorii acestei aventuri speo-alpinistice, va pot oferi publicitate si mediatizare prin:

– imprimarea siglei/logo-ului firmei/companiei dumneavoastra pe haine/echipament personal,

– imprimarea siglei/logo-ului firmei/companiei dumneavoastra pe un banner,

– organizarea unei conferinte de presa la reintoarcerea in tara, conferinta unde vor fi invitate persoane publice, sponsori, zona media si voi promova sponsorii aventurii;

– organizarea de prezentari si expozitii fotografice in care voi mentiona firma/compania dumneavoastra;

– mentionarea numelui sponsorului in articolele din presa generala si in emisiunile televizate, precum pe blogul meu https://codmunte.wordpress.com/ si pagina de socializare http://www.facebook.com/ovidiudaniel.cismas;

– punerea la dispozitia sponsorului a fotografiilor si materialului filmat in aceasta aventuaă;

– alte angajamente stabilite de comun acord prin contractul de sponsorizare.

    Acoperirea media acordata aventurilor mele a fost apreciata mai ales pe plan local: TV ARAD, WEST TV, precum si în ziare de acoperire locala si nationala, internet.

    Imi face placere sa va propun 5 PACHETE de posibila colaborare asupra proiectului si identificarea cailor de sustinere financiara. Sper ca veti gasi in ceea ce urmeaza argumente pentru a considera, ca si mine, posibila asociere cu AVENTURA SPEO-ALPINISTICA “PE URMELE SI IN CAUTAREA CIVILIZATIEI MAYA”, DIN INTUNERICUL PESTERILOR PANA PE VARFURILE VULCANILOR, MEXIC – AMERICA DE NORD in 2016.

In vederea sustinerii acestei aventuri prin Mexic, va propun unul dintre urmatoarele pachete:

a. Nivel 5 – 100 Euro:

– aparitia siglei/logo-ului firmei/companiei dumneavoastra pe haine/echipament personal.

b. Nivel 4 – 250 Euro (aditional fata de nivelul 5):

– aparitia siglei/logo-ului firmei/companiei dumneavoastra pe blogul meu si pagina de socializare pentru aceasta aventura,

– albumul aventurii prin Mexic.

c. Nivel 3 – 500 Euro (aditional fata de nivelul 4):

– prezenta siglei/logo-ului firmei/companiei dumneavoastra pe materialele promotionale, fluturasi, CD prezentare, pliante si afise prezentare film.

d. Nivel 2 – 1000 Euro (aditional fata de nivelul 3):

– aparitia siglei/logo-ului firmei/companiei dumneavoastra cu link catre site-ul dumneavoastra (mesaj de la director / marketing in pop-up) de pe blogul meu si pagina de socializare pentru aceasta aventura.

– workshopp motivational cu angajatii firmei/companiei dumneavoastra.

– organizarea unor iesiri in muntii Zarandului pentru un numar limitat de persoane (10-15), poate chiar si tineri/copii.

e. Nivel 1 – 2000 Euro (aditional fata de nivelul 2):

– aparitia siglei/logo-ului firmei/companiei dumneavoastra pe banner in taberele de corturi sau la cabane/refugii montane, la expozitii foto si la prezentari,

– mentionarea numelui sponsorului la prezentari, expozitii, in prezenţele Radio si TV (unde politica posturilor permite),

– exclusivitate pentru un numar de 15 fotografii ce pot fi folosite de catre sponsor pentru materialele promotionale proprii.

    Pe toate varfurile pe care am urcat pana acum am ridicat cu mandrie steagul Romaniei impreuna cu banner-ul pe care erau imprimate logo-urile sponsorilor. Voi continua să imi promovez tara, judetul, orasul si pe cei care m-au sustinut sau ma sustin in realizarea acestor aventuri montane dincolo de granitele Romaniei.

    Printre principalii sponsori din toate aventurile mele montane dincolo de granitele Romaniei se numara urmatoarele companii: Universitatea de Vest ”Vasile Goldis” Arad, Morar Paza si Protectie Arad, Vit Trance Arad, Sirius Arad, Foto Studio Enigma Arad, GroszAuto Arad, HardStyle GYM, Old Lady’s Pub Arad, Wood Line Arad, etc.

    Am mai fost sustinut in aceste aventuri montane de: Mihela Carsta, Ana Vulpe, Dan Danciu, av. Dan Breoteanu, Gabriel Batcu, Sorin Bogdan, Adrian Bunescu, Mircea Boran, Paul Ionescu, familiile: Apatean, Micloa, Molnar, Luca, Sandor si Cristea, de prieteni/cunostinte si colegi de servici.

    Aventurile mele montane poate nu sunt comparabile cu ale celor mai cunoscuti alpinisti români, dar incerc si eu sa ajung… ACOLO SUS, LA MARE INALTIME.

    Poate ca deja ati fost contactat de persoane, asociatii sau organizatii care au solicitat un ajutor financiar din partea dumneavoastra si a companiei sau firmei pe care o conduceti, pentru anumite situatii sau proiecte mult mai importante, dar daca doriti sa fiti parte la aceasta oportunitate de publicitate si mediatizare, va rog sa ma contactati via e-mail japan_ovi_ar@yahoo.com sau telefonic 0744349027.

    Detalii despre mine https://codmunte.wordpress.com/despre-mine/

Multumesc pentru timpul acordat.

Cu stima, Ovidiu Daniel CISMAS

Anunțuri

About CODmunte - "Japan"

Pasionat de natură, munte şi fotografie. Incerc sa ma fac util si cu placut, prin ceea ce am vazut sau auzit.

Posted on 16/05/2016, in Altfel de POZE, FILMULETE, JURNALE si ARTICOLE and tagged , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: