ARTICOL JURNAL cu POZE. EU – „Japan” si SORIN – „Ursu”, impreuna la munte de 15 ani


Merg la munte de peste 20 de ani, iar in acesti 20 de ani am avut multi colegi/parteneri de drumetie cu care am impartit momente aparte.

Prima oara am fost la munte cu vecinii de pe la bloc, apoi cu colegii de la clubul din care am facut parte – Asociatia Turistilor Montani din Arad, pe scurt A.T.M. ARAD. Incepandu-mi activitatea intr-o companie nationala, am incercat si reusit sa gasesc colegi cu care sa continui a merge la munte.

Dintre toti cei cu care am mers la munte in acesti peste 20 de ani, fie vecin de bloc sau coleg de club / coleg de servici, cel care mi-a fost alaturi cel mai mult este Sorin Bogdan zis „Ursu”.

Am reusit astfel sa strangem peste 45 de „iesiri”, reusind sa strabatem potecile muntilor Retezat, Rodnei, Parang, Mehedinti, Zarand, Tarcu, Fagaras, Valcan, Bihor-Vladeasa, Padurea Craiului… bucurandu-ne de a fi ajuns si pe varful Moldoveanu sau de a descoperii frumusetea unor pesteri neamenajate.

Aratam „ciudat” cand suntem impreuna si avem doua firi diferite, dar o sa mai avem parte de multe alte iesiri impreuna acolo unde ne simtim bine… IN NATURA LA MUNTE.

Reclame

About CODmunte - "Japan"

Pasionat de natură, munte şi fotografie. Incerc sa ma fac util si cu placut, prin ceea ce am vazut sau auzit.

Posted on 18/05/2017, in Altfel de POZE, FILMULETE, JURNALE si ARTICOLE, AM FOST ACOLO and tagged , , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: