ARTICOL/POZE. ARAD – Experiente Naturale, locuri/obiective turistice din orasul si judetul Arad


ARAD – EXPERIENTE NATURALE

Judetul Arad este aproape incojurat de alte judete cu locuri si obiective turistice ce incanta privitorul, turistul roman sau strain. Este foarte greu, din punctul meu de vedere, sa convingem turistul roman sa strabata o parte din teritoriul Romaniei si sa ajunga in judetul Arad, pentru a vedea locurile si obiectivele turistice din orasul si judetul Arad.

Turistul roman va fi mai degraba atras sa viziteze zona turistica a muntilor Apuseni – Padis, sa viziteze Castelul Huniazilor, cetatile Dacice, zona montana din judetul Hunedoara – muntii Sureanu, Parang, Valcan si Retezat…

In schimb, putem incerca sa atragem turistii straini care vor ajunge in Romania si care vor intra pe la punctele de frontiera ale judetului Arad, ajung in Gara C.F.R. Arad sau in aerogara Arad. Dar… in nici una dintre aceste locatii nu exista o mediatizare la ce are de oferit orasul si judetul Arad din punt de vedere al turismului.

De ceva timp, orasul si judetul Arad are un „slogan” si un logo, ce ilustreaza ca avem ce oferii turistului, ARAD – EXPERIENTE NATURALE.

Si chiar poate fii pentru fiecare turist o experienta naturala, doarece Aradul are rauri, paduri, muntii si rezervatii naturale, castele si conace, are obiective istorice, arheologice si religioase, cladiri si monumente aparte, are traditii populare si mestesugaresti… si multe altele. Din pacate, inca nu stim sa le punem in valoare.

Sper ca imagilile surprinse de mine in locurile pe care mi-a fost dat sa le vad si descopar in orasul si judetul Arad, sa aduca un mic aport la ARAD – EXPERIENTE NATURALE.

Reclame

About CODmunte - "Japan"

Pasionat de natură, munte şi fotografie. Incerc sa ma fac util si cu placut, prin ceea ce am vazut sau auzit.

Posted on 13/06/2017, in Altfel de POZE, FILMULETE, JURNALE si ARTICOLE and tagged , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: