Propunere de colaborare la aventura montana solitara „CENTENARUL UNIRII ROMANIEI LA INALTIME”


LOGO - 2018

In atentia doamnei / domnului.

Stimata Doamna / stimate Domn,

Numele meu este Cismas Ovidiu Daniel si in anul 2018 doresc sa realizez o aventura montana pe continentul Nord American, care include speologie si alpinism.

Obiectivul / scopul principal este ascensiunea in premiera pentru orasul si judetul Arad a unui varf vulcanic din cadrul programului “7 VOLCANOES – 7 VULCANI”, parte a unui proiect personal “5 VARFURI – 5 CONTINENTE”, in ziua de 01.12.2018 cand se va sarbatorii CENTENARUL UNIRII ROMANIEI.

Pana acum am reusita ascensiunea a trei varfuri importante: in 2007 varful Mont Blanc de 4810m – Alpi din Europa (fara ghid montan), in 2009 varful Uhuru de 5895m – Kilimanjaro din Africa (premiera aradeana) si in 2014 varful Chimborazo de 6310m – Anzi din America de Sud (premiera aradeana).

Aceste randuri pe care o sa le cititi, poate o sa va duca cu gandul si o sa va creeze impresia unei forme de cersetorie si umilinta din partea mea, dar aceasta este partea neplacuta, nevazuta si nestiuta de catre multi, a ce inseamna sa umblii, sa discuti si ca fii convingator in obtinerea unei sustineri financiare din partea cuiva, pentru a realiza o ascensiune montana mai importanta. Cu aceasta situatie neplacuta se confrunta multi sportivi, daca considerati ca sunt sportiv.

Tin sa mentionez urmatoarele:

– NU SUNT ALPINIST, sunt doar un turist sau cel mult aventurier montan. Ce am reusit sa realizez pana acum, nu se compara cu realizarile altor persoane in ce priveste expeditii montane si ascensiunile unor varfuri sau pereti de stanca. Niciodata NU m-am/ma voi compara si niciodata NU am indraznit/voi indraznii sa fiu egal cu statutul sau ce a obtinut prin multa munca si sacrificii o persoana.

– CE AM REUSIT SA REALIZEZ NU SUNT EXPEDITII SAU EXCURSII, doar am realizat si mai doresc sa realizez niste excursii sau cel mult aventuri montane. In expeditii nu ai semnal la telefon mobil, apa curenta, cea mai apropiata asezare umana sau loc de prim ajutor se afla la cel 2-3 zile distanta, etc. Excursie este doar pana la baza muntelui sau la intrarea pesterii, dupa aceea este altceva. Aventurile montane pe care am reusit sa le realizez si aventura montana prin Mexic, in principal ascensiunea varfurilor, au sansa de reusita de pana in 50-60%. Nu toti cei care doresc sa ajunga pe varf, eu reusit. De aceea, ce am reusit sa realizez si varfurile unde am reusit sa ajung, conform statisticilor si celora care se pricep mult mai bine decat mine la ce inseamna a merge la munte, nu sunt excursii. De la aceste aventuri montane exista mereu si nesansa sa vorbiti la trecut despre mine, cel mai mult fiind afectata familia mea. Nu este usor sa-ti lasi familia 2-3 saptamani, gandind daca unu altora ne este bine sau rau. In aceste aventuri montane nu am stat la hoteluri sau pensiuni, locul meu de cazare fiind cortul sau refugiile montane si hosteluri. Niciodata NU m-am compart si niciodata NU ma voi compara cu cineva prin ce a reusit/incercat sa realizeze sau va reusi/incerca sa realizeze in anumite excursii, ascensiuni sau aventuri montane si expeditii.

– Nu consum bauturi alcoolice si nu mananc caviar in aventurile montane realizate de mine. De cele mai multe ori, am parte doar de apa “potabila” si supa la plic.

– Prin aventurile montane realizate sau in curs, ce combina excursiile si expeditiile, doresc ca rezultatul sa duca la a discuta CUM A FOST ACOLO.

– Fiecare aventura montana realizata a avut si un caracter umanitar sau de mediatizare a miscarii in natura, mai ales in randul tinerilor.

In acest moment si pentru aceasta aventura montana sunt in cautarea unor parteneri de colaborare la aceasta oportunitate de mediatizare si care doresc sa realizeze impreuna cu mine aceasta aventura montana, bucurandu-ne la final de reusita ascensiuni varfului si sa uram impreuna “LA MULTI ANI, ROMANIA pentru cei 100 DE ANI”.

Am incercat sa realizez aceasta aventura montana din 2015, dar desi am trimis peste 1500 de mail-uri nu am primit suportul financiar din partea persoanelor sau firmelor/companiilor/institutiilor/oficialitatilor din Arad si/sau Romania.

Suma de care as avea nevoie pentru a realiza aceasta aventura montana prin Mexic este de 14500 lei, aprox. 3100 euro. Orice sustinere financiara venita din partea unei/unor persoane fizice sau juridice si firme/companii/institutii, va face ca acesta aventura montana sa fie dusa la bun sfarsit si sa ne bucuram pentru reusita ascensiuni varfului Pico de Orizaba, stiind ca suportul financiar oferit din partea fiecaruia a dus la realizarea obiectivelor.

Atasat aveti detalii ale acestei aventuri montane, iar dupa vizualizarea informatiilor, voi aprecia daca ma veti contacta pentru a discuta mai multe detalii legate de modul in care aceasta colaborare va fi benefica pentru ambele parti. Cei peste 20 de ani de experienta montana si reusita in celelalte trei aventuri si asceniuni montane anterioare, ma fac sa abordez cu incredere realizarea acestei aventuri montane.

Propunere de colaborare pentru aventura montana CENTENARUL UNIRII ROMANIEI LA INALTIME

Daca procesul decizional in ceeace priveste o potentiala colaborare depinde si de alte persoane, va rog sa redirectionati mesajul meu si catre aceste persoane. De asemenea, daca considerati ca in lista dumneavoastra de adrese ar putea exista potentiali colaboratori pe care eu nu i-am contactat, va rog sa trimiteti acest mesaj si acestor persoane.

Multumesc pentru rabdarea de a citi mesajul meu.

Cu stima, Cismas Ovidiu Daniel din ARAD – ROMANIA

https://codmunte.wordpress.com/eu-cudespre-c-o-d/

Reclame

About CODmunte - "Japan"

Pasionat de natură, munte şi fotografie. Incerc sa ma fac util si cu placut, prin ceea ce am vazut sau auzit.

Posted on 18/02/2018, in Mexic 2108 - Centenarul UNIRII ROMANIEI la inaltime and tagged , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: