IMPREUNA PE CULMI in 2017

IMPREUNA PE CULMI in 2017

Propunere de colaborare pentru doua aventuri montane

In atentia doamnei / domnului Manager.

Stimata Doamna / stimate Domn,

Numele meu este Cismas Ovidiu Daniel, sunt din orasul Arad si in acest an doresc sa realizez doua aventuri montane, care include speologie si ascensiunea unor varfuri, una pe continentul Asiatic si a doua pe cel Nord American.

Obiectivul / scopul principal este ascensiunea in premiera pentru orasul si judetul Arad a doua varfuri vulcanice din cadrul programului “7 VOLCANOES – 7 VULCANI”, parte a unui proiect personal “5 VARFURI – 5 CONTINENTE”. Pana acum am reusit ascensiunea a trei varfuri importante, de pe continentul European, African si Sud American.

Sunt in cautarea unor parteneri de colaborare la aceasta oportunitate de mediatizare si care doresc sa realizeze impreuna cu mine aceste aventuri montane pe cele doua continente, bucurandu-ne la final de reusita ascensiunii celor doua varfuri vulcanice.

Avand in vedere cei peste 20 de ani de experienta montana, reusita in celelalte trei aventuri si asceniuni montane anterioare, abordez cu incredere realizarea acestor obiective, urmand motto-ul: “EU POT, PENTRU CA…  EU VREAU. EU REUSESC, PENTRU CA… EU CRED” – Cismas Ovidiu Daniel.

Filmuletul de mai jos contine cateva detalii ale acestor doua aventuri montane, iar dupa vizualizarea informatiilor, ma voi bucura si voi aprecia daca ma veti contacta pentru a discuta mai multe detalii legate de modul in care aceasta colaborare va fi benefica pentru ambele parti.

In cazul in care procesul decizional in ceea ce priveste o potentiala colaborare depinde si de alte persoane, va rog sa redirectionati mesajul meu si catre aceste persoane.

De asemenea, daca considerati ca in lista dumneavoastra de adrese ar putea exista potentiali colaboratori pe care eu nu i-am contactat, va rog sa trimiteti acest mesaj si acestor persoane.

Multumesc pentru rabdarea de a citi mesajul meu.

Cu stima, Cismas Ovidiu Daniel

             

                                             HAI SA URCAM IMPREUNA PE CULMI

https://www.youtube.com/watch?v=4hKeokGx_-o

%d blogeri au apreciat asta: